چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

مرغ ترش چینی

 مرغ ترش چینی

یک و نیم کیلو سینه مرغ با استخوان
یک قاشق سوپ خوری سرکه
یک قاشق سوپ خوری سس سویا
نصف قاشق چای خوری نمک
2 عدد تخم مرغ
یک چهارم فنجان آرد ذرت
نصف قاشق چای خوری بکین پودر
2 فنجان روغن گیاهی
یک سوم فنجان شکر
یک قاشق سوپ خوری آرد ذرت
یک فنجان آب مرغ
یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
یک قاشق چای خوری نمک
یک عدد لیمو
2 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی


طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود . دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید . مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید

منبع:.sooran.com.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
8 + 2 = ?

ورود

ثبت نام