چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

بیسکوئیت خرمایی

مواد اولیه روغن و آرد سفید از هر کدام 400 گرم پودر قند 350 گرم تخم‌مرغ چهار عدد رنده پوست لیمو و وانیل از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری شیر خشک 200 گرم خرمای له شده 100 گرم

بیسکوییت خرمایی

 

مواد اولیه

روغن و آرد سفید از هر کدام 400 گرم

پودر قند 350 گرم

تخم‌مرغ چهار عدد

رنده پوست لیمو و وانیل از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری

شیر خشک 200 گرم

خرمای له شده 100 گرم


طرز تهیه:

* کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.

* وانیل و پوست لیمو و تخم مرغ را اضافه و باز هم بزنید.

* مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

* خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

* پس از این مدت خمیر را کمی ورز دهید تا نرم شود.

* مقداری از خمیر سفید را روی میز پهن کرده و خرماهای له شده را با فاصله روی آن قرار دهید و خمیر را دولا کنید.

* خمیر را با قالب مربع یا چاقو به شکل دلخواه ببرید و روی سینی فر قرار دهید.

* می‌توان با چاقو یا چنگال روی آن‌ها را شکل داد.

* سپس آن‌ها را 35 دقیقه با قدرت 175 درجه سانتی‌گراد در فر بپزید.
منبع: آشپز ایرانی

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 5 = ?

    ورود

    ثبت نام