چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

مواد مورد نیاز : تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه شیر ½ پیمانه گلاب ¼ پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه گل محمدی ¼ پیمانه فندق خرد شده ½ پیمانه آرد 2/5 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

 

مواد مورد نیاز : تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
شیر ½ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
گل محمدی ¼ پیمانه
فندق خرد شده ½ پیمانه
آرد 2/5 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری



طرز تهیه کیک گل سرخ :
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه پخت دهید.
با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.
منبع : seemorgh.com

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 3 = ?

    ورود

    ثبت نام