چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

مرغ و ترخون

 

مرغ و ترخون

مواد لازم :
دو عدد سینه مرغ ( کوبیده و مسطح شود تا ضخامت آن نیم سانت شود )
دو قاشق سوپ خوری آرد
4 قاشق سوپ خوری کره
250 گرم قارچ اسلایس شده
یک فنجان آب مرغ
یک و نیم قاشق چای خوری ترخون ریز شده
نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه :
سینه مرغ را آغشته به آرد نموده و آن را در دو قاشق کره آب شده ، تفت دهید . مرغ را کنار بگذارید ، سپس باقیمانده کره را در ظرف ریخته و قارچ ها را در آن سرخ کنید . دو قاشق آرد به قارچ ها افزوده و هم بزنید . کم کم آب مرغ و سپس ترخون ها را به آن اضافه کنید و به پختن ادامه دهید تا غلیظ شود . سپس نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . مرغ ها را داخل مخلوط بریزید و یکی دو دقیقه دیگر بپرزید تا مرغ نیز کاملا گرم شود

منبع.sooran.com:.


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
8 + 7 = ?

ورود

ثبت نام