معجون هفت میوه
معجون هفت میوه
مواد اولیه :
سيب - يك عدد
شليل - يك عدد
گلابي - يك عدد
موز - يك عدد
آناناس - دو حلقه
گيلاس - پنج عدد
انگور ياقوتي - يك خوشه كوچك
مغز پسته،فندق،گردو آسياب شده - هر كدام يك قاشق مرباخوري
پودر نارگيل - يك قاشق غذاخوري
كنجد - يك قاشق مرباخوري
بستني وانيلي - دو قاشق غذاخوري
خامه - يك قاشق غذاخوري
عسل- يك قاشق مرباخوري
ژله بلوبري- پنج قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
ابتدا در ظرفي، سيب، شليل و گلابي را خرد و با هم مخلوط ميكنيم. بعد انگور، كنجد و مغزپسته آسياب شده را با مواد مخلوط كرده، سپس در ظرفي ديگر عسل، خامه و مغز گردوي آسياب شده را با هم مخلوط ميكنيم.
بستي را كف ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مغز فندق آسياب شده پر ميكنيم. يك حلقه آناناس روي آن گذاشته و روي آناناس يك لايه از ميوههاي خرد شده ميريزيم. روي اين مواد مخلوطخامه، عسل و گردو را ريخته و دوباره يك حلقه آناناس گذاشته و وسط آن را كمي از ميوههاي خرد شده ميريزيم.
روي سطح آناناس حلقههاي موز را چيده و پودرنارگيل را روي آن ميريزيم سپس گيلاسها را روي مواد چيده و ژله را روي آن ميريزيم و ظرف را در يخچال ميگذاريم تا ژله بسته شود.
نكـته:
اين معجون را در هر فصل با ميوههاي مخصوص آن فصل ميتوان درست كرد ضمنا طعم ژله بستگي به ذائقه مصرفكننده داشته و بايد طعمي غير از ميوههاي موجود در معجون باشد
منبع:.sooran.com.