پای عسل و پنیر
پای عسل و پنیر
مواد لازم :
نان کنجدی
450 گرم پنیر خامه ای
2 عدد تخم مرغ
نصف فنجان شکر
نصف فنجان عسل
نصف فنجان خامه
یک قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
طرز تهیه :
پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ هم زده و مخلوط کنید تا خامه مانند شود . بقیه مواد را به آن افزوده ، هم بزنید تا کف کند . مخلوط به دست آمده را در سینی پخت قرار دهید . آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه بپزید .
نان کنجدی :
یک فنجان آرد
یک سوم فنجان کره
یک قاشق سوپ خوری شکر
یک قاشق سوپ خوری کنجد بو داده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
تمام مواد را با هم مخلوط کنید ، آن را روی سینی پخت بریزید و به مدت 5 دقیقه با حرارت 475 درجه فارنهایت بپزید
منبع:sooran.com
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :