خورش مرغ و قارچ
خورش مرغ و قارچ
مواد اولیه :
مرغ چهار تكه
نخودفرنگي پخته يك پيمانه
قارچ دو پيمانه
پياز متوسط يك عدد
كره 100 گرم
رب گوجهفرنگي و آبليمو دو قاشق غذاخوري
ليمو عماني دو عدد
آب دو ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر كاري نصف قاشق چايخوري
زعفران آب شده يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تكههاي مرغ را به صورت قيمهاي نسبتا درشت خرد كرده و به همراه پياز خلال شده و نصف كره تفت ميدهيم. سپس رب، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه ميكنيم. نخودفرنگي و قارچ را جداگانه در كره تفت داده داخل خورش ميريزيم. دو ليوان آب اضافه كرده و ميگذاريم تا خورش بپزد. در 20 دقيقه آخر آبليمو، ليمو عماني، زعفران آب شده و پودر كاري را اضافه ميكنيم. در اين خورش از خلال سيبزميني سرخ شده نيز ميتوان استفاده كرد.
منبع.sooran.com:
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :