آش زرشک
آش زرشک
مواد اولیه :
سبزي آش يك كيلو
زرشك نيم كيلو
لپه 250 گرم
برنج دو پيمانه
پياز دو عدد
روغن، زردچوبه و نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سبزيهاي خرد شده را به همراه برنج ميپزيم، وقتي برنج پخته شد، لپه و زرشك را اضافه ميكنيم. پيازها را خلالي خرد كرده و با روغن و زردچوبه تفت ميدهيم، سپس مقداري نمك اضافه كرده، در آش ميريزيم. اين آش ترشمزه است و با كشك خورده نميشود. در صورت علاقه ميتوان روي آن را با زرشك تفت داده و نعنا داغ تزئين كرد.
منبع:.sooran.com
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :