آش گوجه فرنگی با آبغوره
آش گوجه فرنگی با آبغوره
مواد اولیه :
لوبيا قرمز و چيتي دو پيمانه
برنج دو پيمانه
پوره گوجه فرنگي چهار پيمانه
آب قلم يك و نيم ليتر
سبزي آش يك كيلوگرم
نمك، فلفل، نعنا و پيازداغ به ميزان لازم
آبغوره يك پيمانه
زردچوبه يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
اين آش با توجه به داشتن گوجهفرنگي ميتواند در ماه مبارك رمضان نياز بدن به آب را تا حدي تامين كند در ضمن به دليل وجود آبغوره در آن طبع خنك دارد بنابراين اين آش را در سفره افطار خود بگذاريد و ما را هم از دعاهاي خود فراموش نكنيد.
لوبياها و برنج را از شب قبل خيس ميكنيم. لوبيا را با آب قلم روي حرارت ميگذاريم و با كمي نمك و فلفل ميپزيم. برنج، پياز داغ و نعناداغ را اضافه و صبر ميكنيم تا برنج لعاب بدهد از اين لحظه به بعد بايد هر ازگاهي آش را هم بزنيم. سبزي را افزوده و ميگذاريم تا آش كاملا جا بيفتد. سپس پوره گوجهفرنگي را اضافه كرده و 30 دقيقه زمان ميدهيم قبل از اينكه آش را سرو كنيم آبغوره را به آن اضافه ميكنيم
منبعsooran.com:.