مربای بهار نارنج
مواد اولیه : بهار نارنج دو پيمانه شكر چهار پيمانه آبليمو يك قاشق غذاخوري آهك دو پيمانه آب هفت پيمانه پودر ژلاتين يك قاشق غذاخوري آب گرم نصف پيمانه
مربای بهار نارنج
مواد اولیه :
بهار نارنج دو پيمانه
شكر چهار پيمانه
آبليمو يك قاشق غذاخوري
آهك دو پيمانه
آب هفت پيمانه
پودر ژلاتين يك قاشق غذاخوري
آب گرم نصف پيمانه
طرز تهيه:
پنج پيمانه آب و آهك را با هم مخلوط كرده و بعد از چهار ساعت، آب آن را جدا ميكنيم و بهارنارنجها را دو ساعت در آن قرار ميدهيم و بعد خارج كرده، 24 ساعت در آب ميگذاريم. (چند مرحله آب را تعويض ميكنيم.) بعد بهارنارنج را دو بار در آب ميجوشانيم تا تلخي آن گرفته شود. شكر و دو پيمانه آب را جوشانده تا قوام آيد. بعد بهارنارنج را به اين شربت اضافه ميكنيم و پس از پنج دقيقه حرارت را خاموش كرده و آبليمو را اضافه ميكنيم. پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب گرم به صورت بنماري حل كرده و به مربا ميافزاييم تا مرباي سفتتري داشته باشيم. نكته:
1. بهتر است مربا در ظرف لعابي تهيه شود و بعد از 24 ساعت به ظرف مورد نظر منتقل گردد.
2. بهار نارنج براي تقويت اعصاب و قلب بسيار مفيد است
منبع:.sooran.com.
مطالب مرتبط