چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

مربای بهار نارنج

 مربای بهار نارنج

مواد اولیه :
بهار نارنج دو پيمانه
شكر چهار پيمانه
آبليمو يك قاشق غذاخوري
آهك دو پيمانه
آب هفت پيمانه
پودر ژلاتين يك قاشق غذاخوري
آب گرم نصف پيمانه


طرز تهيه:
پنج پيمانه آب و آهك را با هم مخلوط كرده و بعد از چهار ساعت، آب آن را جدا مي‌‌كنيم و بهارنارنج‌ها را دو ساعت در آن قرار مي‌‌دهيم و بعد خارج كرده، 24 ساعت در آب مي‌‌گذاريم. (چند مرحله آب را تعويض مي‌‌كنيم.) بعد بهارنارنج را دو بار در آب مي‌‌جوشانيم تا تلخي آن گرفته شود. شكر و دو پيمانه آب را جوشانده تا قوام آيد. بعد بهارنارنج را به اين شربت اضافه مي‌‌كنيم و پس از پنج دقيقه حرارت را خاموش كرده و آبليمو را اضافه مي‌‌كنيم. پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب گرم به صورت بن‌ماري حل كرده و به مربا مي‌‌افزاييم تا مرباي سفت‌تري داشته باشيم. نكته:

1. بهتر است مربا در ظرف لعابي تهيه شود و بعد از 24 ساعت به ظرف مورد نظر منتقل گردد.

2. بهار نارنج براي تقويت اعصاب و قلب بسيار مفيد است

منبع:.sooran.com.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
1 + 2 = ?

ورود

ثبت نام