چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

مربای گیلاس

مربای گیلاس

مواد اولیه :

گیلاس ترش : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰۰ گرم
وانیل : ۲.۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه :

گیلاس درشت و سالم را به‌دقت با سنجاق دو شاخه هسته‌اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاس‌ها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاس‌ها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید

منبع:.sooran.com.


تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
3 + 8 = ?

ورود

ثبت نام