پیراشکی اسفناج با مغز پنیر
مواد اولیه : كره آب شده 200 گرم(يك پيمانه) تخممرغ دو عدد پوره اسفناج يك الي دو پيمانه آرد چهار و نيم پيمانه بيكينگپودر سه قاشق چايخوري كنجد به ميزان لازم مواد لازم براي داخل پيراشكي: پنير سفيد ليقوان 400 گرم مغز گردو نصف پيمانه جعفري شش قاشق غذاخوري
پیراشکی اسفناج با مغز پنیر
مواد اولیه :
كره آب شده 200 گرم(يك پيمانه)
تخممرغ دو عدد
پوره اسفناج يك الي دو پيمانه
آرد چهار و نيم پيمانه
بيكينگپودر سه قاشق چايخوري
كنجد به ميزان لازم
مواد لازم براي داخل پيراشكي:
پنير سفيد ليقوان 400 گرم
مغز گردو نصف پيمانه
جعفري شش قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
اين غذا شكل فانتزي دارد و بچهها هم كه عاشق اينگونه غذاها هستند. پس دست به كار شويد و اين پيراشكي را درست كنيد تا از غرغر بچهها در امان بمانيد. كره آب شده را با تخممرغ ميزنيم. پوره اسفناج را به آن اضافه ميكنيم و در آخر آرد و بيكينگپودر را افزوده و ورز داده و داخل كيسه نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت ميدهيم. سپس خمير را با وردنه باز كرده و با كاتر گرد 12 سانتيمتر برش داده و وسط آن از مخلوط پنير، گردو و جعفري ميگذاريم. دور تا دور خمير را سفيده تخممرغ زده و به شكل نيمدايره بسته و با كمك چنگال فشار داده و حالت ميدهيم. روي پيراشكيها را سفيده تخممرغ زده و كنجد ميپاشيم. سپس پيراشكي را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 الي 35 دقيقه قرار ميدهيم تا پيراشكيها ترد شوند
منبع:sooran.com
مطالب مرتبط