چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کیک گردویی خامه دار

کیک گردویی خامه دار

مواد لازم کیک گردویی خامه دار :

آرد سفید = 200 گرم
شکر = 150 گرم
تخم مرغ = 8 عدد
بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری
مغز گردوی نرم شده = 100 گرم
وانیل = یک قاشق چایخوری
خامه تازه = 350 گرم

طرز تهیه کیک گردویی خامه دار :

ابتدا خامه را با یک قاشق خاکه قند نرم مخلوط کرده و خوب بزنید و در یخچال قرار دهید. حالا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده و سفیده را خوب بزنید تا به صورت کف سفیدی در آید و زرده را هم خوب بزنید و کم کم شکر را هم در آن اضافه نمائید و سپس مغز گردو و آرد را هم به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. اکنون سفیده تخم مرغ و بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده وباز خوب مخلوط کنید، قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن ریخته و در روی حرارت ملایم قرار دهید و روی قالب را هم یک سینی آتش زغال افروخته بگذارید و به مدت 50 الی 60 دقیقه آماده است و سپس با یک کارد تیز به طور افقی از وسط بریده و خامه ای را که در اول کار آماده نموده اید نیمی را در وسط کیک بریده ریخته و نیمی را روی کیک مالیده و تزئین نمائید و چند دانه گیلاس روی کیک قرار داده و در یخچال قرار دهید

منبعwww.iranisalam.com:


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
5 + 1 = ?

ورود

ثبت نام