چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

اردور ژامبون مرغ و گوشت

 اردور ژامبون مرغ و گوشت

مواد اولیه :
ژامبون گوشت و مرغ از هر کدام 800 گرم
هويج پخته شده و خیار شور از هر کدام 200 گرم
كاهو 300 گرم
لبو پخته شده و زیتون و نخود فرنگی از هر کدام 100 گرم



طرز تهيه:
ابتدا كاهوها را شسته و داخل سيني اردور بچينيد، سپس ژامبون‌ها را به شكل قيف بپيچيد و به صورت گل نيلوفر در ظرف اردور بر روي كاهوها قرار دهيد وسط ژامبون‌ها را با هويج پخته پر كرده و روي آنها را با زيتون نخود فرنگي و خيارشور تزيين كنيد. لبوهاي پخته را برش زده و در ظرف قرار دهيد. در انتها يك بوته كـــاهو را به صورت گل در وسط ظرف اردور بگذاريد. مي‌توانيد از اين اردور در مهمـــاني‌هاي نوروزي‌تان استفاده كنيد

منبع/www.sooran.com:.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 3 = ?

ورود

ثبت نام