اردور ژامبون مرغ و گوشت
اردور ژامبون مرغ و گوشت
مواد اولیه :
ژامبون گوشت و مرغ از هر کدام 800 گرم
هويج پخته شده و خیار شور از هر کدام 200 گرم
كاهو 300 گرم
لبو پخته شده و زیتون و نخود فرنگی از هر کدام 100 گرم
طرز تهيه:
ابتدا كاهوها را شسته و داخل سيني اردور بچينيد، سپس ژامبونها را به شكل قيف بپيچيد و به صورت گل نيلوفر در ظرف اردور بر روي كاهوها قرار دهيد وسط ژامبونها را با هويج پخته پر كرده و روي آنها را با زيتون نخود فرنگي و خيارشور تزيين كنيد. لبوهاي پخته را برش زده و در ظرف قرار دهيد. در انتها يك بوته كـــاهو را به صورت گل در وسط ظرف اردور بگذاريد. ميتوانيد از اين اردور در مهمـــانيهاي نوروزيتان استفاده كنيد
منبع/www.sooran.com:.
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :