چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پالوده شيرازي

مواد لازم جهت شربت پالوده : شکر = 400گرم گلاب = نصف لیوان بید مشک = مقداری تخم بالنگ یا تخم شربتی = 20 گرم مواد لازم جهت مواد نشاسته ايي پالوده : نشاسته گل اعلا = 400 گرم آب = تقریبا 2500 گرم

 

پالوده شيرازي

مواد لازم جهت شربت پالوده 

شکر = 400گرم
گلاب = نصف لیوان
بید مشک = مقداری
تخم بالنگ یا تخم شربتی = 20 گرم

مواد لازم جهت مواد نشاسته ايي پالوده :

نشاسته گل اعلا = 400 گرم
آب = تقریبا 2500 گرم

طرز تهيه پالوده شيرازي :

ابتدا نشاسته را در آب سرد حل نموده و خوب بهم زده و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و دائم بهم بزنید . همین که کمی سفت شد در یک لیوان استوانه فلزي که ته آن سوراخ سوراخ نموده اید ریخته و در زیر لیوان یک ظرف بزرگ آب و یخ مخلوطی تگرگی که از قبل آماده نموده اید قرار داده بطوری که وقتی نشاسته را در لیوان ریختید با یک گوشکوب فشار آورده تا نشاسته ها از سوراخ لیوان بریزد و در آب یخ سفت شود و سپس مقداری یخ را نرم نموده تا مانند برف ریز شود و در یک پیاله چینی با کفگیر مقداری از نشاسته های رشته شده ریخته و مقداری از یخ ریز شده روی آن ریخته و در روی آن یک قاشق مربا خوری آّبلیمو و گلاب و مقداری شربت آلبالو ریخته و سر میز جهت مصرف ببرید

منبعwww.iranisalam.com:.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    2 + 1 = ?

    ورود

    ثبت نام