پالوده شيرازي
مواد لازم جهت شربت پالوده : شکر = 400گرم گلاب = نصف لیوان بید مشک = مقداری تخم بالنگ یا تخم شربتی = 20 گرم مواد لازم جهت مواد نشاسته ايي پالوده : نشاسته گل اعلا = 400 گرم آب = تقریبا 2500 گرم
پالوده شيرازي
مواد لازم جهت شربت پالوده
شکر = 400گرم
گلاب = نصف لیوان
بید مشک = مقداری
تخم بالنگ یا تخم شربتی = 20 گرم
مواد لازم جهت مواد نشاسته ايي پالوده :
نشاسته گل اعلا = 400 گرم
آب = تقریبا 2500 گرم
طرز تهيه پالوده شيرازي :
ابتدا نشاسته را در آب سرد حل نموده و خوب بهم زده و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و دائم بهم بزنید . همین که کمی سفت شد در یک لیوان استوانه فلزي که ته آن سوراخ سوراخ نموده اید ریخته و در زیر لیوان یک ظرف بزرگ آب و یخ مخلوطی تگرگی که از قبل آماده نموده اید قرار داده بطوری که وقتی نشاسته را در لیوان ریختید با یک گوشکوب فشار آورده تا نشاسته ها از سوراخ لیوان بریزد و در آب یخ سفت شود و سپس مقداری یخ را نرم نموده تا مانند برف ریز شود و در یک پیاله چینی با کفگیر مقداری از نشاسته های رشته شده ریخته و مقداری از یخ ریز شده روی آن ریخته و در روی آن یک قاشق مربا خوری آّبلیمو و گلاب و مقداری شربت آلبالو ریخته و سر میز جهت مصرف ببرید
منبعwww.iranisalam.com:.
مطالب مرتبط