چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

مرغ ترش (غذای محلی استان گیلان)

مرغ ترش غذای محلی استان گیلان

مواد اولیه :
مرغ نصف يك عدد
سبزي محلي يا جعفري و گشنيز 500 گرم
تخم‌ مرغ دو عدد
لپه يك پيمانه
آبليمو به اندازه كافي
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه:
غذاي محلي استان گيلان كه بسيار خوشمزه و راحت است. حتما اين غذا را تهيه كنيد و از آن لذت ببريد. ابتدا سبزي را ريز خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه مي‌ريزيم تا بپزد. پس از پختن، سبزي را همراه آبليمو به مرغ اضافه مي‌كنيم.
تخم‌مرغ‌ها را هم زده به مخلوط مرغ مي‌افزاييم. بعد از 10 دقيقه غذا حاضر است

منبع/www.sooran.com:.


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 7 = ?

ورود

ثبت نام