ماهی تند با سالاد نودل
ماهی تند با سالاد نودل
مواد اولیه :
نودل 400 گرم
خيار و پیازچه خلالشده و ماهی از هر کدام يك عدد
فلفل چيلي دو عدد
سويا سس پنج قاشق غذاخوري
سركه بالزاميك و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و روغن زیتون به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا نودلها را پخته و آبكش كرده و به مدت دو دقيقه داخل آب سرد قرار ميدهيم و دوباره آبكش ميكنيم. برروي ماهي كمي نمك و فلفل زده و آن را در روغن زيتون سرخ مينماييم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودلهاي پخته شده را ميريزيم بر روي آن پيازچه و خيار خلالشده گذاشته و ماهي سرخشده را در كنار يا روي نودلها ميگذاريم. غذاي ژاپني
طرز تهيه سس:
روغن كنجد، سويا سس، سركه بالزاميك، شكر، آبليمو و چيلي خردشده را مخلوط كرده و بر روي سالاد ميريزيم
منبعhttp://sooran.com/:.
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :