چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

کیک کنجدو سیاهدانه در مایکروویو

مواد اولیه : كره 180 گرم شكر يك پيمانه آرد دو پيمانه شير 4/3پيمانه پوست ليموترش رنده شده دو قاشق چايخوري نمك 8/1قاشق چايخوري تخم‌ مرغ سه عدد بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري كنجد و سياهدانه از هر كدام دو قاشق غذاخوري

 کیک کنجدو سیاهدانه در مایکروویو

مواد اولیه :
كره 180 گرم
شكر يك پيمانه
آرد دو پيمانه
شير 4/3پيمانه
پوست ليموترش رنده شده دو قاشق چايخوري
نمك 8/1قاشق چايخوري
تخم‌ مرغ سه عدد
بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري
كنجد و سياهدانه از هر كدام دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
دستگاه را با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌كنيم. در ظرفي كره نرم شده و شكر را خوب مي‌زنيم، تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. پوست ليمو و شير را هم اضافه مي‌كنيم. آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و كم‌كم داخل مواد مي‌ريزيم و با ليسك مخلوط مي‌نماييم. سياهدانه و كنجد را نيز در آخر مي‌افزاييم.
ظرف مورد نظر را چرب كرده و مايه كيك را داخل ظرف ريخته و در دستگاه مي‌گذاريم. از تركيب كانوكشن 180 با مايكروويو20 درصد استفاده کرده و 20 دقيقه زمان مي‌دهيم تا كاملا مغزپخت شود. ظرف بايد روي سه پايه كوتاه باشد.

نكته:
بعد از پخت وقتي كيك را از قالب جدا كرديد روي پايه توري خنك كرده و بعد برش بزنيد سپس روي كيك كمي پودر قند بپاشيد

منبعwww.sooran.com:.

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 7 = ?

    ورود

    ثبت نام