چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

شيريني بادامي

مواد لازم شيريني بادامي : کره ي پاستوريزه = 1 پيمانه پودر قند = نصف پيمانه (70 گرم) پودر بادام = نصف پيمانه (70 گرم) پودر هل = 1 قاشق چاي خوري آرد گندم = 5/2 پيمانه (250 گرم) سفيده ي تخم مرغ = 1 قاشق غذاخوري خلال بادام و خلال پسته = 2 قاشق غذاخوري

شيريني بادامي

مواد لازم شيريني بادامي :

کره ي پاستوريزه = 1 پيمانه
پودر قند = نصف پيمانه (70 گرم)
پودر بادام = نصف پيمانه (70 گرم)
پودر هل = 1 قاشق چاي خوري
آرد گندم = 5/2 پيمانه (250 گرم)
سفيده ي تخم مرغ = 1 قاشق غذاخوري
خلال بادام و خلال پسته = 2 قاشق غذاخوري

طرز تهیه شيريني بادامي :

کره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا ِکِرم مانند شود پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلي اضافه کنيد سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميري به دست آيد که به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد. خمير آماده شده را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد سپس خمير را از يخچال خارج کنيد و در درجه ي حرارت اتاق قرار دهيد تا خمير نرم شود خمير را با وردنه روي ميز، به قطر نيم سانت (خيلي نازک) پهن کنيد و با قالب بادامي شکل، قالب بزنيد. سيني شيريني پزي لبه کوتاهي را انتخاب کرده وته آن را چرب کنيد ، حال شيريني هايي را که قالب زده ايد، داخل سيني قرار دهيد سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد و با قلم مو روي شيريني بماليد و روي هر شيريني يک خلال بادام يا پسته قرار دهيد.
فر را حدود 15 دقيقه از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) گرم کنيد.سيني را در طبقه ي وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 20- 15 دقيقه بپزد پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهيد شيريني خنک شود بعد شيريني ها را در ظرف در بسته اي قرار دهيد و در جاي خنک و خشک نگه داري کنيد. شيريني پس از پخت نبايد تغيير رنگ دهد، هم چنين در طي مدتي که شيريني داخل فر است، در فر را باز نکنيد .

منبعwww.iranisalam.com:

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :

    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    1 + 8 = ?

    ورود

    ثبت نام