چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

پیتزای مرغ

پیتزای مرغ

مواد لازم پیتزای مرغ :

سینه مرغ خلال شده = 2 عدد
پیازچه خرد شده = یک سوم پیمانه
روغن زیتون = 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده = 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده = یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده = 1 عدد
جعفری خرد شده = یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا = از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه = به میزان کافی



مواد لازم برای خمیر پیتزای مرغ :

آرد = سه و یک سوم پیمانه
پودر خمیر ترش = یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک = یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم = یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون = 4 قاشق سوپخوری
پنیر گودا = 100 گرم



طرز تهیه خمیر پیتزای مرغ :

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.

بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

طرز تهیه مواد روی پیتزا پیتزای مرغ :

روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود

منبع/www.iranisalam.com:


تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
3 + 7 = ?

ورود

ثبت نام