چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

خورش سیب

مواد لازم:
 
 
گوشت: ۵۰۰-۳۰۰گرم
 
 
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده: ۴عدد
 
 
پیاز سرخ شده: ۳تا۴ قاشق غذاخوری
 
 
روغن: به میزان لازم
 
 
زعفران ساییده: به میزان لازم
 
 
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
 
 
آلوی خیس کرده: حدود ۱۰-۷عدد
 
 
شکر، نمک و فلفل: کمی
 
 
آب: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
 
ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
 
 
در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید . آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید. زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید
منبع:پرسیار

تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
Facebook Twitter Google LinkedIn
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
3 + 5 = ?

ورود

ثبت نام