شیرینی سبوسدار فندقی
آرد به کار رفته در تهیه این شیرینی، از نوع آرد کامل یا سبوس دار است و به این دلیل نسبت به بقیه شیرینیها سالمتر است. • مدت آمادهسازی شیرینی: 40 دقیقه به علاوه مدتی که خمیر باید بماند. • مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی • مواد لازم: 410 گرم آرد سبوس دار، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نیم شده برای تزیین 40 گرم
آرد به کار رفته در تهیه این شیرینی، از نوع آرد کامل یا سبوس دار است و به این دلیل نسبت به بقیه شیرینیها سالمتر است.
• مدت آمادهسازی شیرینی: 40 دقیقه به علاوه مدتی که خمیر باید بماند.
• مدت پخت: 20 دقیقه برای هر سینی
• مواد لازم:
410 گرم آرد سبوس دار، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل، 155 گرم پودر فندق، دو عدد تخم مرغ، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 150 گرم شکر، 180 گرم کره، فندق دو نیم شده برای تزیین 40 گرم
طرز تهیه :
1) آرد، بیکینگ پودر، دارچین، شکر و پودر فندق را در کاسه بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید.
2) کره را تکه تکه کرده و داخل آرد بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
3) خمیر را خوب ورز دهید. برای این کار ابتدا با قاشق چوبی و سپس با دست خوب مالش دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
4) خمیر را سه قسمت کرده و به شکل لولهای با قطر چهار سانتیمتر درآورده و هر یک را در فویل آلومینیومی پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
5) پس از آن خمیر را خارج کرده و با چاقوی بسیار تیز به ورقههای پنج میلیمتری بریده و در سینی قرار دهید.
6) فندقهای نصف شده را در مرکز هر شیرینی قرار دهید و هر سینی را 20 دقیقه در فر بگذارید تا رنگ آن قهوهای روشن شود. سپس آن را خارج کرده و بگذارید خنک شود.
هر عدد از این شیرینی تقریبا 60 کیلوکالری انرژی دارد