کیک هندی
کیک هندی
مواد لازم کیک هندی :
آرد سفید = 250 گرم
شکر = 150 گرم
تخم مرغ = 3 عدد
شیر = نصف استکان
بکینگ پودر = یک قاشق مربا خوری
زنجفیل کوبیده نرم = 1 قاشق چایخوری
وانیل = 1 قاشق چای خوری
کره = 150 گرم
طرز تهیه کیک هندی :
کره را آب کرده با شیر مخلوط نموده و کمی بزنید، سپس تخم مرغ ها را در داخل آن ریخته و خوب هم بزنید و در همین حال شکر را اضافه کنید و حالا آرد را آهسته به مایع اضافه كنید و وانیل و بکینگ پودر را در نصف استکان شیر حل کرده به مایع اضافه کنید و در آخر زنجفیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و سپس قالب را چرب نموده و مایع را درون قالب ریخته و در فر با درجه حرارت 380 درجه به مدت 50 دقیقه بگذاريد
منبع:www.iranisalam.com.
تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
مطالب مرتبط
یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :