چهارسوی تبلیغات
این برنامه را نصب کن !

تبلیغات چیست؟

 
تبلیغات تلاشی برای معرفی محصولات و تولیدات و برند خود به مردم و دیگر مشاغل می باشد .تبلیغات یعنی چگونگی ارتباط با مشتری و برقراری ارتباط با آنها می باشد.این که چگونه و به چه شیوه تبلیغات کنیم و محصولات خود را به دیگران عرضه کنیم،نیازمند دانستن و آگاهی از شیوه درست تبلیغات می باشد.
 
تبلیغات شامل هرگونه پیامی اعم از پیام صوتی،تصویری، مجلات، نشریات و بروشورها،پیام ها و تبلیغات حضوری و غیر حضوری  و یا مجازی می باشد.امروزه تبلیغات در حوزه معرفی محصولات و برندینگ،حرف اول را می زند و به شیوه های مختلف خود به کار می رود.تعریف اصلی تبلیغ در قالب اقناع گنجانده می شود،یعنی بهترین شیوه برای قانع کردن طرف مقابل برای خرید تولیدات و محصولات شما می باشد.هرچقدر شما در زمینه اقناع طرف مقابل از مهارت بالایی برخوردار باشید بهتر می توانید مشاغل و اصناف و شرکت ها را به سمت خود سوق دهید.
 
در عصر جدید تبلیغات چیزی  فراتر از یک تبلیغات تلوزیونی پیش رفته است و دامنه آن بسیار گسترده شده است.امروزه تبلیغات شامل انواع  تبلیغات تلوزیونی،تبلیغات بیلبوردی،تبلیغات تراکتی،تبلیغات حضوری و چهره به چهره(Face to face)،تبلیغات مجازی مانند(فیس بوک،اینستاگرام،تلگرام و..) و تبلیغات اینترنتی می باشد.
 
تبلیغات یعنی بیشترین حالت تاثیرگذاری بر مشتریان می باشد.شیوه های درست تبلیغات می تواند شما را از سطح پایین به سطوح بالاتر و به برندینگ شدن بکشاند.شیوه ی نادرست تبلیغات می تواند قدرت دافعه داشته باشد و شما را از جذب مشتریان بیشتر دور سازد.
 
شایان ذکر است که بدانید در تبلیغات معیارهایی نظیر جنسیت،سن،وضعیت تاهل یا تجرد،عادات و سبک های زندگی و... در نظر گرفته می شود.
گزینه ی رقابت و داشتن رقبا ی سنگین نیز در امر تبلیغات بسیار حایز اهمیت می باشد.
 
انواع روش های تبلیغاتی:
 
انواع گوناگونی از تبلیغات وجود دارد که به صورت رایج توسط مشاغل های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.
 
تبلیغات آنلاین یا برخط یا تبلیغات اینترنتی:
 
-تبلیغات اینترنتی که شامل سایت های تبلیغاتی و وبلاگها می باشد.
-راه اندازی صفحات وب یا وب سایت های کسب و کار
-ایمیل
-صفحات مجازی مانند:فیس بوک،اینستاگرام،تلگرام،واتساپ و توییتر و غیره
 
 
 
 
تبلیغات حضوری و چهره به چهره:
در این نوع تبلیغات که از آن به تبلیغات چهره به چهره و حضوری یاد می شود،شخص بازاریاب با حضور فیزیکی در مقابل مخاطب خود شروع به اقناع و تبلیغ محصول یا هدف موردنظر خود می کند.تبلیغات حضوری و چهره به چهره یکی از تاثیرگذارترین و اصولی ترین شیوه تبلیغات می باشد.در این شیوه ی تبلیغات،بازاریاب با تکنیک های درست بازاریابی و با نگاه کردن در چشمان طرف مقابل شروع به اقناع کردن طرف مقابل می کند و در این شیوه ی حضوری می تواند به تمامی سوالات و ابهامات طرف مقابل به درستی پاسخ بدهد.
 
تبلیغات تلوزیونی:
 
در این شیوه تبلیغات،شخص یا شرکت یا نهاد یا سازمان،تبلیغات خود را با پرداخت مبلغی پول در شبکه تلوزیونی در تایم های تعیین شده در تلوزیون به نمایش می گذارد.
 
تبلیغات بیلبوردی:
در این شیوه ی تبلیغات،شخص یا شرکت یا نهاد و سازمان،بیلبوردهای شهری و جاده ای را اجاره نموده و تبلیغات خود را بر روی آن درج می نماید.
 
 
تبلیغات تراکتی:
در تبلیغات تراکتی که بیشتر به صورت تبلیغات شخصی و در قالب مشاغل کوچک صورت می گیرد،شخص با چاپ کردن تعداد بالای تراکت تبلیغاتی و توزیع آن در درب منازل و در سطح شهر،شروع به تبلیغات حرفه ی خود می نماید.
 
تبلیغات مجلات و روزنامه و بروشورها:
در این شیوه ی تبلیغات،شخص یا شرکت،تبلیغات خودرا با پرداخت هزینه در مجلات و نشریات و روزنامه ها درج می نماید.
 
تبلیغات صوتی یا بازاریابی تلفنی:
در این شیوه تبلیغاتی که امروزه تبدیل به  یکی از متداولترین شیوه های تبلیغاتی شده است،شخص بازاریاب با تماس گرفتن با شرکت یا شخص مورد نظر شروع به اقناع طرف مقابل و تبلیغ کردن محصول مورد نظر می نماید.
 
 
تبلیغات به شیوه ی بیلبوردهای متحرک:
در این شیوه ی تبلیغات شخص تبلیغات خود را بر روی اتوبوس های شرکت واحد،متروها و خودروها با پرداخت هزینه ی آن درج می نماید.
 
 
 
بازار هدف:
اولین گام مهم در هر تبلیغات،شناسایی بازار هدف می باشد .ابتدا باید شناسایی نمایید که بازار هدف شما را چه کسانی و چه رده های سنی و مشاغلی را در بر می گیرد.برای مثال: اگر مخاطب  شما رده سنی  سالخورده گان باشد، انتخاب  شیوه تبلیغات در دنیای مجازی مانند:فیس بوک،اینستاگرام،تلگرام و... برای آنها شیوه ی نامناسبی می باشد.
زیرا سالخورده گان بیشترین ابزاری که روزانه از آن استفاده می نمایند مجلات و روزنامه ها می باشد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

تنظیمات
مطالب مرتبط

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :

پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
2 + 1 = ?

ورود

ثبت نام